Nyttig info.

Den virkelige Stripa

Visste du at Stripa faktisk finnes på ordentlig?
Hun er en virkelig katt, som da hun var kattunge fant på utrlolig mye gøy.

Klikk på bildet for å vise det større - P5110407
Klikk på bildet for å vise det større - P5110407 Klikk på bildet for å vise det større - P7241003 Klikk på bildet for å vise det større - P7280275 Klikk på bildet for å vise det større - PA050433 Klikk på bildet for å vise det større - PA050443 Klikk på bildet for å vise det større - PA050446 Klikk på bildet for å vise det større - PA050448 Klikk på bildet for å vise det større - PA261496 Klikk på bildet for å vise det større - Bld-1348
 
Fortsatt er Stripa veldig leken, selv om hun nå begynner å bli mer voksen. Når familien har lagt seg om kvelden, setter hun i gang med å leke i stua. Det hender det blir litt av et rabalder.
I huset der Stripa bor, bor det også to «gamle» katter, men ingen av disse er mammaen til Stripa på ordentlig. Disse to andre kattene blir av og til litt lei alle Stripas påfunn, da går de vekk, eller hun får et klask over nakken for at hun skal skjønne hvem som er sjefen.
Men de to andre kattene er også flinke til å lære Stripa saker og ting, og når hun skal vaske seg på vanskelige steder (bak på ryggen, for eksempel), da hjelper de henne, så de er nok gode venner innerst inne, og gode venner er virkelig godt å ha.

Her er noen bilder av Stripa - mest fra da hun var liten. Som du ser, liker Stripa godt å være ute. Heldig vis bor hun ikke så langt fra skogen, så hun er ofte der og leker.

Norges OrienteringsForbund (NOF)

O-skolen

Turorientering.no


© Norges orienteringsforbund       Sognsveien 73 L       lene.kinneberg@orientering.no